Dennis Franke

logo-dennis-franke

Biografie van Dennis Franke

De afgelopen 15 jaar is Dennis louter en alleen met zijn eigen band op tournee geweest. Alle zalen en grote podia heeft hij bespeeld. Met zijn huidige band Tof! is hij alle weken kind aan huis in elke feesttent en op elk groot evenement in Nederland.

Dennis is voor velen geen onbekende. Op zijn veertiende werkte hij al als vaste dj in discotheek De Oude Snik in De Punt en toerde daarna met de PDM discoshow door het hele land. Trad als zanger en dj op in discotheken, op beurzen en evenementen en richtte later de Nederlandstalige feestband 'Dennis Franke en de Golfbrekers' op. De single 'Casino de Paris', geschreven door Tony Eijk, bracht landelijke bekendheid en de opvolger 'Jij bent de zon' werd een hit. Later met de 'Dennis Franke Band' bracht hij diverse singles en albums uit waaronder 'Live op Ameland' en de tune van het televisieprogramma 'De Bus'. Op dit moment is Dennis actief met zijn TOF! Partyband en is daarnaast druk met het afronden van zijn solo album waarvan inmiddels het nummer 'Dat ben jij' is uitgebracht.

Heel af en toe maakt Dennis een leuk muzikaal uitstapje en niet zonder succes want op dit moment staat het zogenaamde 'Vliegerlied' welke is uitgebracht onder de naam 'Café the Block' hoog genoteerd in vele apres-ski hitlijsten.

Dennis bouwde in de afgelopen jaren een geweldige naam op als rasartiest, entertainer maar vooral als podium ’feest’ beest. Dennis Franke is de gegarandeerde klapper voor elk feest. Dennis komt namelijk niet alleen om te zingen maar vooral om een hoop feest en lol te maken. Handen in de lucht en meezingen zul je.

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player